🏠
Lemma - verkkosivusto
Kirjaudu
Opiskelijalle
Opettajalle
Kaikille

Lemma opiskelijalle

Opiskelijana saat käyttöösi kaikki Lemman järjestelmässä olevat lukion kurssit materiaaleineen ja tehtävineen. Materiaali pitää sisällään havainnollistuksia ja esimerkkejä sekä hyödyntää animaatioita ja matemaattisia sovelmia. Tehtävät pääset tekemään matematiikka editorilla tai piirto-ohjelmalla. Järjestelmä tarkistaa antamasi vastauksen ja antaa automaattisesti tiedon onko vastaus oikein/väärin. Kaikki tehtävät ratkaisuineen tallennetaan automaattisesti ja ne ovat sinulla aina käytössäsi. Oikean vastauksen saadessasi pääset myös näkemään mallivastauksen ratkaisuineen. Jokaiseen kurssiin sisältyy 150 - 200 tehtävää, joista suorittamalla 130 hyväksytysti, olet suorittanut kyseisen kurssin. Samalla näet kaikki kyseisen kurssin tehtävien mallivastaukset. Voit käyttää editoria myös muistiinpanovälineenä aivan kuten vihkoa ennenvanhaan. Sivusto toimii hyvin myös apuna ylioppilaskirjoituksiin harjoitellessa.

Tehtävän ratkaisuuun voit pyytää myös apua. Sitä antaa Lemman koulutettu henkilökunta mahdollisimman nopeasti (ruuhkasta riippuen kuitenkin 24 h sisällä). Apua voi pyytää myös muilta Lemman järjestelmässä olevilta, sillä voit pyytää ystäviä/opettajaasi oman opiskelusi seuraajaksi, jolloin jokainen heistä näkee sinun tekemäsi ratkaisut. Huomaa, että ystävilläsi ei samasta kurssista huolimatta ole välttämättä täsmälleen samoja tehtäviä, sillä tietokone arpoo sinulle omat tehtävät tehtäväpankista. Et siis todennäköisesti selviä kurssista kopioimalla kavereittesi ratkaisuja. Voit tietysti saada niistä inspiraation oman tehtäväsi ratkaisuun. Voit myös halutessasi ratkoa tehtäviä aivan itse, jos et halua muiden seuraavan opiskeluasi. Ainoastaan Lemma näkee tehtävien ratkaisusi, mutta ilman apupyyntöjä Lemman henkilökunta ei seuraa etenemistäsi eikä ratkaisujasi.

Sivusto toimii hyvin myös Ylioppilaskirjoituksiin kertaamisessa.

Voit kokeilla editoria ja tehtävän tekemistä demossa.

Ainoa asia mitä tarvitaan on tietokone/tabletti/puhelin ja siinä oleva selainohjelma. Lemma toimii kaikilla uusimmilla selaimilla. Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi uudenlaiseen matemaattiseen oppimisympäristöön. Se on ensimmäiseltä kahdelta kuukaudelta täysin ilmaista.

© Lemma.fi 2016 - 2018 Y-Tunnus: 2777823-4