🏠
Lemma - verkkosivusto
Kirjaudu
Opiskelijalle
Opettajalle
Kaikille

Lemma opiskelijalle

Opiskelijana saat käyttöösi kaikki Lemman järjestelmässä olevat lukion kurssit materiaaleineen ja tehtävineen. Materiaali pitää sisällään havainnollistuksia ja esimerkkejä sekä hyödyntää animaatioita ja matemaattisia sovelmia. Tehtävät pääset tekemään matematiikka editorilla tai piirto-ohjelmalla. Järjestelmä tarkistaa antamasi vastauksen ja antaa automaattisesti tiedon onko vastaus oikein/väärin. Kaikki tehtävät ratkaisuineen tallennetaan automaattisesti ja ne ovat sinulla aina käytössäsi. Oikean vastauksen saadessasi näet myös mallivastauksen ratkaisuineen. Jokaiseen kurssiin sisältyy 120 tehtävää, joista suorittamalla 100 hyväksytysti olet suorittanut kyseisen kurssin. Samalla näet kaikkien tehtävien mallivastaukset. Voit käyttää myös editoria myös muistiinpanovälineenä aivan kuten vihkoa ennenvanhaan.

Tehtävän ratkaisuuun voit pyytää myös apua. Sitä antaa Lemman koulutettu henkilökunta mahdollisimman nopeasti (tarkoittaa 24 h sisällä). Apua voi pyytää myös muilta Lemman järjestelmässä olevilta, sillä voit pyytää ystäviä/opettajaasi oman opiskelusi seuraajaksi, jolloin jokainen heistä näkee sinun tekemäsi ratkaisut. Huomaa, että ystävilläsi ei samasta kurssista huolimatta ole välttämättä täsmälleen samoja tehtäviä, joten kopioimalla heidän ratkaisujaan et ratkaise omia tehtäviäsi. Voit tietysti saada niistä inspiraation oman tehtäväsi ratkaisuun. Voit myös halutessasi ratkoa tehtäviä aivan itse, jos et halua muiden seuraavan opiskeluasi. Ainoastaan Lemma näkee tehtävien ratkaisusi, mutta jos et halua apua, ei Lemman henkilökunta seuraa ratkaisujasi.

Voit kokeilla editoria ja tehtävän tekemistä demossa.

Ainoa asia mitä tarvitaan on tietokone ja siinä oleva selain ohjelma. Lemma toimii kaikilla uusimmilla selaimilla poislukien Android-mobiilijärjestelmät. Joten kirjaudu sisään uudenlaiseen matemaattiseen oppimisympäristöön. Kirjautuminen ja käyttö ensimmäiseltä kahdelta kuukaudelta on täysin ilmaista.

© Lemma.fi 2016 - 2018 Y-Tunnus: 2777823-4