🏠
Lemma - verkkosivusto
Kirjaudu
Opiskelijalle
Opettajalle
Kaikille

Lemma kenelle hyvänsä

Lemma-sivusto on suunnattu kaikille matematiikasta kiinnostuneille. Sivuston avulla kuka tahansa voi oppia matematiikkaa haluamallaan tahdilla. Sivustolla on useita kursseja matematiikan eri osa-alueilta. Kurssit pitävät sisällään sekä interaktiivisen materiaalin että näihin liittyvät tehtävät.

Lemman palveluun kuuluu myös hintaan sisältyvä opettajapalvelu, jonka avulla käyttäjät saavat apua tehtävien tekoon Lemman henkilökunnalta. Voit myös liittyä Lemman sivustoon kaverisi kanssa, jolloin voitte halutessanne seurata toistenne tekemisiä ja samalla auttaa toinen toistanne.

Sivuston käyttämiseen riittää peruskoulun tai kansakoulun matematiikan osaamistaso. Laitteistopuolelta tarvitset tietokoneen ja internetyhteyden. Käyttöjärjestelmällä ei ole väliä. Sivusto toimii myös joillakin mobiililaitteilla poislukien Android-järjestelmän laitteet.

Nyt sinun ei tarvitse muuta kuin liittyä Lemman yhteisöön kirjautumalla sisään. Se on täysin ilmaista ensimmäiset kaksi kuukautta. Tämän jälkeen voit itse päättää jatkatko vai et.

© Lemma.fi 2016 - 2018 Y-Tunnus: 2777823-4